Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731126582

Amistoso (Int.) 731126582 Información oficial sobre el partido 731126582 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

river argenta Alineación oficial del equipo 'river argenta' en el partido 3 - 0 Mazetas FC Alineación oficial del equipo 'Mazetas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
river argenta Alineación oficial del equipo 'river argenta' en el partido 3 - 0 Mazetas FC Alineación oficial del equipo 'Mazetas FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

river argenta

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 40 gràcies a la jugada de Salim Sami Türeli, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Mazetas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Salim Sami Türeli la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del argenta es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 65.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Tuve Pettersson va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Farjad Jahani va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Salim Sami Türeli! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Georgiy Zamarenov va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Georgiy Zamarenov una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 51, però una magnífica aturada de Job Moreau va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Irei Lakuntzarra, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Miron Aryaev. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Timothée Castelle de argenta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miron Aryaev de argenta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Mazetas FC

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 4 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 4 en Alejandro Navia ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Frank Fabian el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 77 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Nataniel Balcazar, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.