Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731126412

Amistoso (Int.) 731126412 Información oficial sobre el partido 731126412 en Hattrick

24.04.2024 10:00:00

Galacticos Cluj FC Alineación oficial del equipo 'Galacticos Cluj FC' en el partido 0 - 3 snowfoot fc Alineación oficial del equipo 'snowfoot fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Galacticos Cluj FC Alineación oficial del equipo 'Galacticos Cluj FC' en el partido 1 - 2 snowfoot fc Alineación oficial del equipo 'snowfoot fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,9 % 0,3 % 92,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galacticos Cluj FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): El Galacticos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 72, però en Jalal Abdou va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lucian-Vasile Vrâncianu de Galacticos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vlad-Bogdan Timiş es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

snowfoot fc

Goles Goles

  • 115 Minuto 41 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ştefan Abrihan no va poder aturar Kennet Braagaard de snowfoot, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 41 el 0 - 1.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al 42 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a snowfoot augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Kalle Eronen es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Kalle Eronen va aprofitar un error defensiu al minut 81, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a snowfoot.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, un refús desafortunat de Gelu Florea, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan José Lucero no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 270 Minuto 34 (Ocasión de falta): En György Steinmetz va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 34. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Kalle Eronen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Ralph Kerver de snowfoot va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 71 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.