Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731126253

Amistoso (Int.) 731126253 Información oficial sobre el partido 731126253 en Hattrick

24.04.2024 09:45:00

C.Firpo FC Alineación oficial del equipo 'C.Firpo FC' en el partido 3 - 3 NorthGijon FC Alineación oficial del equipo 'NorthGijon FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.Firpo FC Alineación oficial del equipo 'C.Firpo FC' en el partido 3 - 0 NorthGijon FC Alineación oficial del equipo 'NorthGijon FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.Firpo FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Csaba Korán va donar a Firpo un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 190 Minuto 82 (Gol de falta): Al 82 minuts, El Firpo va fer el 2-3. En Martin Francisco Leguizamón va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 114 Minuto 84 (Gol de penalti): Al minut 84, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Marius Alexe no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Milán Boros va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 202 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Passaven 42 minuts quan Csaba Korán des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 207 Minuto 72 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Károly Soós va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Jae Stephenson no oblidarà el que li va passar durant el minut 81. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Milán Boros.

NorthGijon FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador visitant Oscar Johansson va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 22 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 135 Minuto 36 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Bernhard von Habsburg va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 2. L'experiència és un grau!
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 37 de partit va donar a NorthGijon l'avantatge per 1 - 3. Oscar Johansson en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Henryk Świeżak després de 65 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Petar Trudić va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, el NorthGijon va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Oscar Johansson s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.