Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731126148

Amistoso (Int.) 731126148 Información oficial sobre el partido 731126148 en Hattrick

25.04.2024 03:00:00

SiempreARueda Alineación oficial del equipo 'SiempreARueda' en el partido 7 - 2 Los Diablos Van De Blanco Alineación oficial del equipo 'Los Diablos Van De Blanco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SiempreARueda Alineación oficial del equipo 'SiempreARueda' en el partido 4 - 0 Los Diablos Van De Blanco Alineación oficial del equipo 'Los Diablos Van De Blanco' en el partido
Tiene bastante suerte 4.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SiempreARueda

Goles Goles

  • 112 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, Oscar Ramón Rodríguez va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 120 Minuto 43 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Alex Cioffarelli al minut 43, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al SiempreARueda i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): SiempreARueda s'avançava al marcador al minut 44, després d'un rebot que va caçar en Gustavo Manuel Perini per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de SiempreARueda va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tonino Mergotti progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.
  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 50 minuts, el tirador de faltes del SiempreARueda va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Oscar Ramón Rodríguez, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 2 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jonathan Mayhill va aprofitar per marcar el 6 - 2 a plaer.
  • 130 Minuto 90 (Gol de falta): Al minut 90 en Alex Cioffarelli va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 7 - 2 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 27 minuts, en Iselín De La Sota no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Teodoro Levin va fer al minut 28 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Mikhail Shibkov, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): SiempreARueda enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El SiempreARueda ho intentava per la dreta per mitjà de Iselín De La Sota, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Los Diablos Van De Blanco

Goles Goles

  • 137 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Nikanor Aranua va anar a parar al cap de Nicomedes Laracha que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Diablos el 0 - 1.
  • 161 Minuto 43 (Gol por el centro): Diablos van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 43, quan Àngel de Nadal va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Francesco Cappio de Diablos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.