Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731126041

Amistoso (Int.) 731126041 Información oficial sobre el partido 731126041 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

F.C.Polonia 94 Alineación oficial del equipo 'F.C.Polonia 94' en el partido 3 - 1 Hajduk Pulsano Alineación oficial del equipo 'Hajduk Pulsano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C.Polonia 94 Alineación oficial del equipo 'F.C.Polonia 94' en el partido 0 - 5 Hajduk Pulsano Alineación oficial del equipo 'Hajduk Pulsano' en el partido
Tiene bastante suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Polonia 94

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, Gertjan Muijs va pentinar un córner cap al segon pal que André Brinch va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 143 Minuto 61 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de F.C.Polonia va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en André Brinch, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 1.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En André Brinch de F.C.Polonia va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rosendo Armida de F.C.Polonia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Hajduk Pulsano

Goles Goles

  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 34 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Mihailo Karaklajić.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Es duien 29 minuts de partit jugats quan Michał Komorowski va estar a punt de posar per davant a Pulsano amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pablo Navarro va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Mihailo Karaklajić per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 31, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Giovanni De Meo va encarar al porter al 33, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Kevin Gojšnik va marcar al minut 60 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Giovanni De Meo quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Dramane Kouakou de Pulsano va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Conny Johansson.