Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731125940

Amistoso (Int., RC) 731125940 Información oficial sobre el partido 731125940 en Hattrick

24.04.2024 19:20:00

Granitas Alineación oficial del equipo 'Granitas' en el partido 1 - 2 SE Europa Alineación oficial del equipo 'SE Europa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Granitas Alineación oficial del equipo 'Granitas' en el partido 1 - 0 SE Europa Alineación oficial del equipo 'SE Europa' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Granitas

Goles Goles

  • 105 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Floras Orenderis va descol·locar totalment la defensa contrària i Alanas Stepanas no va perdonar i va marcar el 1 - 0.

SE Europa

Goles Goles

  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): Europa sabia com jugar al contraatac, i al minut 78, Horacio Sedano va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 141 Minuto 93 (Gol de contra por el centro): El Europa era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Horacio Sedano va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Europa van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Braulio Candelas va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 38 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Paulino Lucio-Villegas, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Europa van sortir al contraatac al minut 83, però Paulino Lucio-Villegas va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 86 (Ocasión de contra de falta): El Europa va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Horacio Sedano la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 243 Minuto 99 (Ocasión de contra por la derecha): Braulio Candelas va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Europa que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 103 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Europa va anar a parar a la dreta de l'atac on en Horacio Sedano, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Max Leppa de Europa es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.