Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731125910

Amistoso (Int.) 731125910 Información oficial sobre el partido 731125910 en Hattrick

24.04.2024 22:50:00

FC Blauersee Alineación oficial del equipo 'FC Blauersee' en el partido 6 - 2 B job Alineación oficial del equipo 'B job' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
FC Blauersee Alineación oficial del equipo 'FC Blauersee' en el partido 8 - 0 B job Alineación oficial del equipo 'B job' en el partido
Tiene mala suerte 7.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Blauersee

Goles Goles

  • 114 Minuto 30 (Gol de penalti): Després de 30 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al FCB, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Arnaldo Urso de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 135 Minuto 37 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Erik Svistunov va demostrar la seva experiència quan al minut 37 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 2 - 1. És un murri!
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42, FCB va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Pedro Mota, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de FCB va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Erik Svistunov progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Alípio Graça de FCB va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 2.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 78 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de FCB. A fi d'aconseguir el 6 - 2, van tocar-la en curt per tal que Mickaël Moine xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alípio Graça va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Patrick Flesjå va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Arnaldo Urso va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de FCB se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 230 Minuto 47 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 47 podia haver acabat en gol, però Patrick Flesjå va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 207 Minuto 90 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Faustyn Pabianek de FCB no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joan Ignasi Aymamí de FCB amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

B job

Goles Goles

  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de job van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Sigurd Bjerkan.
  • 153 Minuto 56 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, job seguien lluitant fins al final. Al minut 56, fruit d'aquests esforços, Ivar Bergmann va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Iba Muchlisin estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ivar Bergmann, als 29 minuts, va fallar per ben poc.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): job va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Tom Davanger es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.