Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731125909

Amistoso (RC) 731125909 Información oficial sobre el partido 731125909 en Hattrick

24.04.2024 12:20:00

FC Paquitor Alineación oficial del equipo 'FC Paquitor' en el partido 3 - 1 Atlético Oviedo CF Alineación oficial del equipo 'Atlético Oviedo CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Paquitor Alineación oficial del equipo 'FC Paquitor' en el partido 2 - 1 Atlético Oviedo CF Alineación oficial del equipo 'Atlético Oviedo CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,9 % 11,3 % 23,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Paquitor

Goles Goles

  • 125 Minuto 36 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Tinguaro Punteros, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 0 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Bernat Bach va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Paquitor, Raúl Puiggardeu, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Paquitor va ser Raúl Puiggardeu.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Reno Oppen va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Pol Criballés va estar a punt de sentenciar el partit al minut 80, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Tinguaro Punteros de Paquitor va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bernat Bach de Paquitor la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atlético Oviedo CF

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 de partit, Samuel Neumann quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Angel Bustillos que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Angel Bustillos de Atlético va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 37 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 225 Minuto 79 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Pedro Cegastia va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 84 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Pedro Cegastia amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mohammadi Bin Abdallah Al-Hachem de Atlético amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Angel Bustillos de Atlético es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.