Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731125835

Amistoso (RC) 731125835 Información oficial sobre el partido 731125835 en Hattrick

24.04.2024 12:20:00

Club Atlético de Barxa Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Barxa' en el partido 3 - 2 Club Deportivo Candeán Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Candeán' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Club Atlético de Barxa Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Barxa' en el partido 5 - 0 Club Deportivo Candeán Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Candeán' en el partido
Tiene mala suerte 5.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético de Barxa

Goles Goles

  • 102 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Berenguer Castelló de Atlético va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 113 Minuto 55 (Gol por la derecha): Després de 55 minuts de partit, Osorio Raíces igualava per Atlético en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 64 (Gol por la derecha): Passats 64 minuts, Asier Candal, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Atlético es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, Berenguer Castelló va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Osorio Raíces hauria d'haver estat gol al minut 30 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Epifanio Urrea va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Vicent Faust va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Epifanio Urrea va estar a punt de marcar al minut 38 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Pablo Montero Vargas gairebé va marcar per a Atlético des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pol Bardolet de Atlético amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Club Deportivo Candeán

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 2, el Deportivo va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Crispín Vela, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): Daniel Sanmartín va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a Deportivo.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 52 (Ocasión de falta): Pruden Sayavera va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Deportivo van sortir al contraatac al minut 72, però Kostantzio Nagusi va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.