Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731125575

Amistoso (Int., RC) 731125575 Información oficial sobre el partido 731125575 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

ßadßoys Kluß Alineación oficial del equipo 'ßadßoys Kluß' en el partido 6 - 0 Vasted Alineación oficial del equipo 'Vasted' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
ßadßoys Kluß Alineación oficial del equipo 'ßadßoys Kluß' en el partido 5 - 1 Vasted Alineación oficial del equipo 'Vasted' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ßadßoys Kluß

Goles Goles

  • 124 Minuto 25 (Gol de penalti): Badboys va posar-se per davant 1 - 0 al minut 25, quan Asteri Orisoain va llançar una pena màxima perfectament.
  • 116 Minuto 31 (Gol evento especial rápido + pase): Fernando Vicente-Beltrán va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Manuele Zattoni, que no va fallar i va marcar el 2 - 0.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Amb 32 minuts jugats, en Belatz Amoritza va augmentar l'avantatge de Badboys a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Badboys va aconseguir el 4 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Carlos Mario Guerrero, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Pere Estébanez Cubero que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 143 Minuto 69 (Gol de contra por la derecha): Ricardo Estébanez Cubero va marcar al minut 69 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 5 - 0.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): En Pere Estébanez Cubero va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Pere Estébanez Cubero gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Edu Soliveres va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Manuel Fagúndez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Edu Soliveres va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Badboys van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Manuele Zattoni, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pere Estébanez Cubero va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 74 quan Asteri Orisoain de Badboys gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pere Estébanez Cubero de Badboys amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fávila Román Tárraga.

Vasted

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Emilio Calvagno que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Vasted sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Emilio Calvagno, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 34 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 251 Minuto 55 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 55, quan un error defensiu va deixar Emilio Calvagno completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.