Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731125124

Amistoso (Int.) 731125124 Información oficial sobre el partido 731125124 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Padrenda Bulls Alineación oficial del equipo 'Padrenda Bulls' en el partido 0 - 2 Pécs Soccer Club Alineación oficial del equipo 'Pécs Soccer Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Padrenda Bulls Alineación oficial del equipo 'Padrenda Bulls' en el partido 3 - 1 Pécs Soccer Club Alineación oficial del equipo 'Pécs Soccer Club' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Padrenda Bulls

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Padrenda va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Hugo Francisco Sandoval va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Imre Baranovszky.
  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Padrenda Jacinto Ferrer quasi marca al minut 66 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Rodrigo Lemos l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hugo Francisco Sandoval.

Pécs Soccer Club

Goles Goles

  • 116 Minuto 89 (Gol evento especial rápido + pase): István Disztl va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Oszkár Mladonyiczki, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Passaven 89 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En András Szabó-Cselényi va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de PSC va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Árpád Köves, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 87 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Serafín Busquets va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Dávid Rózsa de PSC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tibor Perzsi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Tibor Perzsi va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.