Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731125116

Amistoso 731125116 Información oficial sobre el partido 731125116 en Hattrick

24.04.2024 15:05:00

Tetef Team Alineación oficial del equipo 'Tetef Team' en el partido 2 - 3 rolodex Alineación oficial del equipo 'rolodex' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tetef Team Alineación oficial del equipo 'Tetef Team' en el partido 2 - 1 rolodex Alineación oficial del equipo 'rolodex' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,8 % 13,6 % 24,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tetef Team

Goles Goles

  • 101 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61, Aubin Xavier es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): El Tetef no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Marc Rey es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Marc Rey va disposar d'una bona oportunitat al minut 30, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 210 Minuto 63 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Marc Rey quasi empata el partit per a Tetef, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Aubin Xavier quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aubin Xavier de Tetef es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Léopold Rondineau de Tetef es va guanyar la targeta groga merescudament.

rolodex

Goles Goles

  • 138 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Renan Louchet arribés a peus de Jorge Navas, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a rolodex el 0 - 1.
  • 182 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jean-Frédéric Grare va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, un xut de Guirec Idoux des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Martial Sourisseau de rolodex va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 21 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 208 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Amadou Sall de rolodex va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Renan Louchet que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Cédric Guillin quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Giuseppe Polla, però la pilota va topar amb el travesser.