Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731124531

Amistoso (Int., RC) 731124531 Información oficial sobre el partido 731124531 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Marcón Atlético Alineación oficial del equipo 'Marcón Atlético' en el partido 1 - 5 PSK Alexela 2 Alineación oficial del equipo 'PSK Alexela 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Marcón Atlético Alineación oficial del equipo 'Marcón Atlético' en el partido 1 - 3 PSK Alexela 2 Alineación oficial del equipo 'PSK Alexela 2' en el partido
Tiene un resultado normal 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,6 % 2,1 % 82,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marcón Atlético

Goles Goles

  • 101 Minuto 66 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Manuel Junco trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 4 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 8 (Ocasión de falta): Al minut 8, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 202 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Atlético va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 20 que Vasiliy Podkovkin no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 201 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Andris Jansons va disposar d'una bona oportunitat al minut 34, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 239 Minuto 65 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Albèrt Escoda va ridiculitzar a en Yarko Neels amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Andris Jansons no s'ho podia creure.

PSK Alexela 2

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Dmitriy Kopyev quedar desmarcat i marcar per a Alexela al minut 10. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 105 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Gabriel Célestine rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Jorge de Carvalho, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 2 a l'estadi!
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Vít Matěj, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Gabriel Célestine va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Christian Gamst de Alexela va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 5 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Yarko Neels va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Christian Gamst, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lembitu Luts de Alexela amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.