Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731124252

Amistoso (Int., RC) 731124252 Información oficial sobre el partido 731124252 en Hattrick

23.04.2024 19:20:00

Pantegana F.C. Alineación oficial del equipo 'Pantegana F.C.' en el partido 5 - 2 Baren Munich Alineación oficial del equipo 'Baren Munich' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pantegana F.C. Alineación oficial del equipo 'Pantegana F.C.' en el partido 4 - 0 Baren Munich Alineación oficial del equipo 'Baren Munich' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pantegana F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 3 (Gol de penalti): Al minut 3 l'àrbitre va premiar Pantegana amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Carlton Dunavant va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Giuseppe Ciampolini de Pantegana va aconseguir igualar el partit al minut 89, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 121 Minuto 97 (Gol por el centro): Al minut 97 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Giuseppe Ciampolini ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Pantegana es posava per davant 3 a 2.
  • 133 Minuto 105 (Gol por la derecha): Carlton Dunavant va incrementar l'avantatge de Pantegana amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 107 (Gol por la derecha): Pantegana va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Silvester Boland va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Pantegana va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Fabio Toscano va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Valentín Pemán Casanova.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Silvester Boland va estar a punt de marcar al minut 70 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Giuseppe Ciampolini va estar a punt d'empatar per a Pantegana quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Valentín Pemán Casanova va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 el Pantegana va posar setge sobre la defensa central visitant però en Zenone De Poli no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Silvester Boland va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 87, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Pantegana enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Silvester Boland de Pantegana va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 110 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Zenone De Poli es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Baren Munich

Goles Goles

  • 115 Minuto 10 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Orazio Tavana era molt més ràpid que el defensa Luigi Nocera. Al minut 10, el jugador de juerguens va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.
  • 186 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El juerguens va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Juan Buelna rematés de volea a la xarxa. El 1 - 2 pujava al marcador al minut 13.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Vidal Guixé es va quedar sol davant del porter, al minut 26. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 280 Minuto 35 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Óscar Moreno Rubio al minut 35.
  • 240 Minuto 71 (Ocasión de contra de falta): juerguens van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 71 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Óscar Moreno Rubio no va ser gens encertat.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del juerguens sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alfonso Gil Pérez, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 89 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.