Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731124105

Amistoso (Int.) 731124105 Información oficial sobre el partido 731124105 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

St. Vetusta Alineación oficial del equipo 'St. Vetusta' en el partido 5 - 0 Atlanta Braves SRL Alineación oficial del equipo 'Atlanta Braves SRL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
St. Vetusta Alineación oficial del equipo 'St. Vetusta' en el partido 4 - 0 Atlanta Braves SRL Alineación oficial del equipo 'Atlanta Braves SRL' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

St. Vetusta

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ramon 'Hacha Brava' Llopart, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Vetusta se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sylvain Gravenmaker va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 139 Minuto 48 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Abel Cincunegui va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 3 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Neil Chapman.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Vetusta va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Mareks Seda des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 70 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Vetusta i així augmentar el marcador a 5 - 0 als 70 minuts de joc. Mentre en Mareks Seda el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 33 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Sylvain Gravenmaker va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Toni Iiliäinen es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Fernando Calderón al minut 41 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ignacio Xavier Montane va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després José Ramón Vardeci de Vetusta va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El jugador local Abel Cincunegui per poc que no incrementa el marcador al minut 80. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Fernando Calderón va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abel Cincunegui de Vetusta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Atlanta Braves SRL

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 90 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mario Gutierrez estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Roby Tiboni, als 90 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Jhonatan Ferreira de Atlanta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jhonatan Ferreira se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.