Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731124068

Amistoso (RC) 731124068 Información oficial sobre el partido 731124068 en Hattrick

24.04.2024 12:20:00

PoolMan Fc Alineación oficial del equipo 'PoolMan Fc' en el partido 2 - 4 les iuies Alineación oficial del equipo 'les iuies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PoolMan Fc Alineación oficial del equipo 'PoolMan Fc' en el partido 2 - 2 les iuies Alineación oficial del equipo 'les iuies' en el partido
Tiene un resultado normal 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 30,9 % 41,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PoolMan Fc

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Maciej Lorent va donar a PoolMan un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 190 Minuto 60 (Gol de falta): En Eusebio Salgado va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 2-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 60 minuts, en Aladino Breixas no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 95 (Ocasión por la izquierda): El jugador de PoolMan Eusebio Salgado quasi va assolir l'empat al minut 95 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 202 Minuto 111 (Ocasión por la izquierda): PoolMan va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 111 que 张 (Zhang) 天源 (Tianyuan) no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Aladino Breixas de PoolMan va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

les iuies

Goles Goles

  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 32 minuts Cristian Esposito va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Niv Catalan va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 2 al minut 33.
  • 173 Minuto 92 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 92, quan Erik-Jan Bergervoet va posar els visitants iuies per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 102 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Erik-Jan Bergervoet de iuies l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 102 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 de partit, Enrique Navarrete va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): iuies va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Lampis Darnakas va desviar el xut final de Enrique Navarrete després d'una sèrie de rebots i molta confusió.