Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731124006

Amistoso (Int., RC) 731124006 Información oficial sobre el partido 731124006 en Hattrick

24.04.2024 17:25:00

Meedogenloos SC Alineación oficial del equipo 'Meedogenloos SC' en el partido 5 - 0 Tyrrenia F.C. Alineación oficial del equipo 'Tyrrenia F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Meedogenloos SC Alineación oficial del equipo 'Meedogenloos SC' en el partido 9 - 0 Tyrrenia F.C. Alineación oficial del equipo 'Tyrrenia F.C.' en el partido
Es un cenizo 9.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Meedogenloos SC

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Lo Volmer de Meedogenloos aconseguir un gol al minut 23 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Waldemar Ottens, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Meedogenloos.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Meedogenloos va aconseguir el 3 - 0 quan Volkert Verhaag va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Watze Pruim va incrementar l'avantatge de Meedogenloos amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Meedogenloos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Imko van Schendelen va posar el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Meedogenloos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Lo Volmer va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mattia Capurso.
  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Meedogenloos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 14 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Volkert Verhaag ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Lo Volmer, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, Arend van Helmond gairebé va marcar per a Meedogenloos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 53 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 53 podia haver acabat en gol, però Mattia Capurso va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Maarten Kleijn de Meedogenloos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tyrrenia F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 51 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dario Ancora va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Nedo Piscaglia va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.