Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731123441

Amistoso (Int.) 731123441 Información oficial sobre el partido 731123441 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

ELS VADOCS DELS QUICOCS Alineación oficial del equipo 'ELS VADOCS DELS QUICOCS' en el partido 3 - 2 Rødhalsene Alineación oficial del equipo 'Rødhalsene' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ELS VADOCS DELS QUICOCS Alineación oficial del equipo 'ELS VADOCS DELS QUICOCS' en el partido 2 - 0 Rødhalsene Alineación oficial del equipo 'Rødhalsene' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ELS VADOCS DELS QUICOCS

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): El jugador Macià Alriols de QUICOCS, després de 32 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 120 Minuto 41 (Gol de falta): Ginés Fillola va donar a QUICOCS un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): QUICOCS va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 77 Zacarías Belmonte va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): QUICOCS va estar a punt de posar-se per davant al minut 23 però Mikel Bildosolo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): David González-Llano va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Sergio Guerrero Bascuñana va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sergio Guerrero Bascuñana va fer una magnífica centrada, però la rematada de Macià Alriols va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Dimitri Vanaselja una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 80, però una magnífica aturada de Ernesto de Ávila va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zacarías Belmonte.

Rødhalsene

Goles Goles

  • 163 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 37 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Jimmy Cains.
  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 42 minuts Jimmy Cains va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nicky Bøgeskov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.