Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731123304

Amistoso (Int., RC) 731123304 Información oficial sobre el partido 731123304 en Hattrick

23.04.2024 20:25:00

Tyrkkölän Tykit Alineación oficial del equipo 'Tyrkkölän Tykit' en el partido 5 - 6 ST Rivet Experience Alineación oficial del equipo 'ST Rivet Experience' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Tyrkkölän Tykit Alineación oficial del equipo 'Tyrkkölän Tykit' en el partido 6 - 4 ST Rivet Experience Alineación oficial del equipo 'ST Rivet Experience' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,8 % 23,6 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tyrkkölän Tykit

Goles Goles

  • 111 Minuto 19 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 19, Leo Saunavaara de Tykit empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Anssi Mustalahti va donar a Tykit un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 112 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, Anssi Mustalahti va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.
  • 112 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Tykit s'esgargamellaven dempeus per esperonar Leo Saunavaara que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 70 i suposava l'empat a 4 per als locals.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): El jugador Valtteri Hepola de Tykit, després de 76 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 5 - 4 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ville Liukonen va estar a punt d'avançar els locals al minut 58 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

ST Rivet Experience

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Mrisho Membe va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Benson Mungai va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 38.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 39, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Sigurd Haahr es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): En Hamad Lukuvi entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Experience, un peu providencial d'en Mrisho Membe va situar el 3-4 al panell digital.
  • 163 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 5 - 5 mitjançant un bon xut de Sigurd Haahr que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Passats 85 minuts de partit, Experience es va posar per davant amb un 5 - 6 quan Edward Mkono es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mrisho Membe va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.