Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731123144

Amistoso (Int., RC) 731123144 Información oficial sobre el partido 731123144 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Estela Cantabra Alineación oficial del equipo 'Estela Cantabra' en el partido 6 - 2 Torsted united Alineación oficial del equipo 'Torsted united' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Estela Cantabra Alineación oficial del equipo 'Estela Cantabra' en el partido 8 - 0 Torsted united Alineación oficial del equipo 'Torsted united' en el partido
Tiene mala suerte 7.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estela Cantabra

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Froilán Aulacio, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Cantabra se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 5.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Cantabra pel centre va donar un gran resultat: el gol de Sydol Badevou va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Denpo Tun Zaw, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Cantabra.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Jonty Haas-Robison de Cantabra va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jonty Haas-Robison es va introduir dins la defensa central al minut 69, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): El 6 - 2 va pujar al marcador quan Cantabra va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Sydol Badevou des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Josep Andreu Peiró gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ciro Negretti va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Sydol Badevou, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jonty Haas-Robison de Cantabra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Torsted united

Goles Goles

  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): Michel Nørholt va marcar al minut 34 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 4 - 1.
  • 151 Minuto 82 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 82 del partit, anotant el 5 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Primo Jegerlehner.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 20 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Zakpa Abenou de Torsted va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.