Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731122839

Amistoso (Int.) 731122839 Información oficial sobre el partido 731122839 en Hattrick

24.04.2024 17:55:00

Fordon Legends Alineación oficial del equipo 'Fordon Legends' en el partido 1 - 5 1. FC Schienbeinhauer Alineación oficial del equipo '1. FC Schienbeinhauer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fordon Legends Alineación oficial del equipo 'Fordon Legends' en el partido 1 - 3 1. FC Schienbeinhauer Alineación oficial del equipo '1. FC Schienbeinhauer' en el partido
Tiene un resultado normal 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fordon Legends

Goles Goles

  • 135 Minuto 19 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Asen Stanchev va demostrar la seva experiència quan al minut 19 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 1. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Asen Stanchev del FL ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 32 per blocar una centrada d'en Roluf Karpinski va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de FL.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Konrad Rakonieczny va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 202 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): FL va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 47 que Carl Schäuble no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roluf Karpinski de FL la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Witold Walachowski de FL va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

1. FC Schienbeinhauer

Goles Goles

  • 174 Minuto 17 (Gol de penalti): Schienbeinhauer va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Gert Bredthauer va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Fred Degele que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Schienbeinhauer.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Tobias Ralfs va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Kai Bandemer va augmentar l'avantatge de Schienbeinhauer a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 115 Minuto 81 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 81 minuts, Władysław Musik va superar per velocitat Mateusz Gornowicz per posar el 1 - 5 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Schienbeinhauer quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Markus Maria Schaider va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Gert Bredthauer, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 65 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Schienbeinhauer va quedar sense poder incrementar el seu marcador.