Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731122638

Amistoso (Int., RC) 731122638 Información oficial sobre el partido 731122638 en Hattrick

24.04.2024 17:25:00

Krautbutchers Alineación oficial del equipo 'Krautbutchers' en el partido 5 - 4 UnitedPor Alineación oficial del equipo 'UnitedPor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Krautbutchers Alineación oficial del equipo 'Krautbutchers' en el partido 10 - 0 UnitedPor Alineación oficial del equipo 'UnitedPor' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un mega EJEA (9)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Krautbutchers

Goles Goles

  • 137 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Elwin van Wijhe la va convertir en gol amb un remat de cap en Fernando Miralles tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 18 el marcador es va actualitzar: 1 - 0.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Hilbert Datema va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Krautbutchers a 3 - 0. Hilbert Datema va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Krautbutchers va augmentar la diferència quan Fernando Miralles no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 121 Minuto 91 (Gol por el centro): Al minut 91 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ricardo Koekebakker ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Krautbutchers es posava per davant 5 a 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Fernando Miralles. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Elwin van Wijhe gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Robin Hersche va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 220 Minuto 90 (Ocasión de falta): Amb 90 minuts disputats, Oskar Lüskow gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Robin Hersche va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

UnitedPor

Goles Goles

  • 153 Minuto 44 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, UnitedPor seguien lluitant fins al final. Al minut 44, fruit d'aquests esforços, Pedro Sério va marcar el 4 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 153 Minuto 51 (Gol por la derecha): UnitedPor van aconseguir el 4 - 2 que retallava diferències al minut 51 quan Kristof Bosmans sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 153 Minuto 54 (Gol por la derecha): Els jugadors de UnitedPor no defallien en cap moment. Producte d'això, en Liberto Firmino va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 3.
  • 164 Minuto 61 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 61 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de UnitedPor. Luís Diogo Rosa el va llançar amb força i precisió. 4 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Luís Diogo Rosa de UnitedPor va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.