Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731122631

Amistoso (Int., RC) 731122631 Información oficial sobre el partido 731122631 en Hattrick

23.04.2024 18:25:00

Eintracht-Power Alineación oficial del equipo 'Eintracht-Power' en el partido 3 - 0 Gotzon Team Alineación oficial del equipo 'Gotzon Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Eintracht-Power Alineación oficial del equipo 'Eintracht-Power' en el partido 2 - 0 Gotzon Team Alineación oficial del equipo 'Gotzon Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eintracht-Power

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 9 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Giovanbattista Busa. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Jens Tatzber de Eintracht-Power va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, Eintracht-Power va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ruben Riedlbauer, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 29 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Jens Tatzber va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Ayyoub Alaei Taleghani per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Gotzon Team

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 21 (Ocasión de contra de falta): Gotzon van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 21 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Javier Zubiaurre no va ser gens encertat.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Gotzon van sortir al contraatac al minut 31, però Esteve Server va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 209 Minuto 33 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Valerià Soteras va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Rodger Hockenheim va xutar a fora.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Choukri Amrani va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Gotzon que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.