Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731122598

Amistoso 731122598 Información oficial sobre el partido 731122598 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Villametrense cf Alineación oficial del equipo 'Villametrense cf' en el partido 5 - 1 Lobos de Sabadell F.C. Alineación oficial del equipo 'Lobos de Sabadell F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Villametrense cf Alineación oficial del equipo 'Villametrense cf' en el partido 3 - 5 Lobos de Sabadell F.C. Alineación oficial del equipo 'Lobos de Sabadell F.C.' en el partido
Tiene suerte 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,8 % 51,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villametrense cf

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Noelio Iruxo ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Villametrense es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Borislav Vúlov de Villametrense va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En Casimiro Carnes va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): Amb 55 minuts jugats, en Eriberto Rena va augmentar l'avantatge de Villametrense a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Villametrense pel centre va donar un gran resultat: el gol de Eriberto Rena va posar el 5 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Villametrense va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Stuart Hollaway-White ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Borislav Vúlov, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Noelio Iruxo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pelegrí Serret de Villametrense amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lobos de Sabadell F.C.

Goles Goles

  • 151 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats de LSBD van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Eduardt Bennemühlen va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 79 en Miguel Campra va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Javier Ussía Cubas va impedir que reduïssin les diferències al marcador.