Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731122477

Amistoso 731122477 Información oficial sobre el partido 731122477 en Hattrick

23.04.2024 19:05:00

Real Cazzano Alineación oficial del equipo 'Real Cazzano' en el partido 3 - 2 Real Saragnocca Alineación oficial del equipo 'Real Saragnocca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Real Cazzano Alineación oficial del equipo 'Real Cazzano' en el partido 5 - 1 Real Saragnocca Alineación oficial del equipo 'Real Saragnocca' en el partido
Tiene mala suerte 4.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Cazzano

Goles Goles

  • 108 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible (general)): Fiorenzo Desgro de Cazzano va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Ruyman Echeandía que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Passats 38 minuts, Ruyman Echeandía, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Cazzano es posava per davant!
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 els aficionats van embogir quan en Morteza Jamalzadeh va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Cazzano.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Cazzano va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Bernard Mondésir va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alex Soddu.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Fiorenzo Desgro de Cazzano va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Cazzano van sortir al contraatac al minut 55, però Massimiliano Melchiorri va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francesco Pirani.
  • 512 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Francesco Pirani de Cazzano es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 65.

Real Saragnocca

Goles Goles

  • 160 Minuto 31 (Gol de falta): Al minut 31 del partit, Artur Łuczaj va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 186 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Saragnocca amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en William Colzi, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Adrian Simionca va marcar al minut 34 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Walo Romig va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 41 de joc.
  • 263 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Carlo Scattino sol davant la porteria al minut 43, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54 de partit, Carlo Scattino quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Pier Nicola Crispino va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Aurel Kleindienst de Saragnocca va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.