Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731122231

Amistoso (Int., RC) 731122231 Información oficial sobre el partido 731122231 en Hattrick

24.04.2024 15:25:00

Choukeur Alineación oficial del equipo 'Choukeur' en el partido 6 - 0 Kaoten Zwickau Alineación oficial del equipo 'Kaoten Zwickau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Choukeur Alineación oficial del equipo 'Choukeur' en el partido 2 - 0 Kaoten Zwickau Alineación oficial del equipo 'Kaoten Zwickau' en el partido
Tiene mucha potra 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Choukeur

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Choukeur contenien la respiració mentre en Panayiotis Markettos s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Choukeur va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Francky Eude va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 31 minuts, el tirador de faltes del Choukeur va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Rémy Thirion, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): En Tullio Montaruli entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Choukeur, un peu providencial d'en Francky Eude va situar el 4-0 al panell digital.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Tullio Montaruli es va introduir dins la defensa central al minut 37, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Panayiotis Markettos va incrementar l'avantatge de Choukeur amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Noah Malinga de Choukeur va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Kaoten Zwickau

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 35 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Henning Kurtz va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Ulysse Ranvier el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Henning Kurtz.