Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731122086

Amistoso (Int.) 731122086 Información oficial sobre el partido 731122086 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Jovellanos Alineación oficial del equipo 'Jovellanos' en el partido 3 - 4 Zirci Sasok SK Alineación oficial del equipo 'Zirci Sasok SK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Jovellanos Alineación oficial del equipo 'Jovellanos' en el partido 4 - 1 Zirci Sasok SK Alineación oficial del equipo 'Zirci Sasok SK' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,0 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jovellanos

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Jovellanos s'esgargamellaven dempeus per esperonar Mel Abreu que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 27 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 100 Minuto 42 (Gol de falta): Tobias Kabon va reduir l'avantatge dels visitants a 2 - 3 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 42.
  • 104 Minuto 77 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Caio Carcará va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Jovellanos: 3 a 4 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 18 (Ocasión de penalti): Jovellanos tenia un penal al seu favor al minut 18, però el porter va aturar el xut de Tobias Kabon amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Csanád Bácskai, t'estimo!!!''
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Mel Abreu del Jovellanos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Peet Schalkhas va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 70 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 211 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Caio Carcará va estar a punt de marcar al minut 80 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 81 minuts, en Mel Abreu no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vuk Adulović es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Zirci Sasok SK

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): Zirci va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Márkó Eszes, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Botond Pelei que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): En Attila Geszti va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Kelvin Fonnyadt va aprofitar un error defensiu al minut 41, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Zirci.
  • 108 Minuto 63 (Gol evento especial imprevisible (general)): Márkó Eszes de Zirci va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Levente Fekete que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): El Zirci va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 19, però en Zsombor Világi va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 219 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Botond Pelei va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Ágost Brüll, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Després de 43 minuts, Dominik Fődi va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Lilian Luţă va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Levente Fekete després de 69 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Lilian Luţă va poder desviar-lo a córner.