Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731122001

Amistoso (Int.) 731122001 Información oficial sobre el partido 731122001 en Hattrick

24.04.2024 08:30:00

Resurreсtion Alineación oficial del equipo 'Resurreсtion' en el partido 2 - 4 Rebotes C.F. Alineación oficial del equipo 'Rebotes C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Resurreсtion Alineación oficial del equipo 'Resurreсtion' en el partido 2 - 0 Rebotes C.F. Alineación oficial del equipo 'Rebotes C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Resurreсtion

Goles Goles

  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 42, Anatoliy Lomaichikov va pentinar un córner cap al segon pal que Nikita Medovnikov va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 103 Minuto 88 (Gol por la derecha): Omsk no perdien la fe, i al minut 88 del partit, Alexander Dokin va marcar el 2 - 4 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Omsk va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Roman Khrameev va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Isidro Vitorica.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Adam Gabulov va estar a punt de marcar al minut 37 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Igor Blynskiy va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Anatoliy Cherikov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Omsk se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 201 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Emelyan Ryabkov va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 69 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Igor Kobets va disposar d'una bona oportunitat al minut 82, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Egor Alshin de Omsk va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anatoliy Lomaichikov de Omsk la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nikita Medovnikov.

Rebotes C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Max Conagla quedar desmarcat i marcar per a RBT al minut 27. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 171 Minuto 48 (Gol por el centro): En Carlos Hernán Cadena donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 48 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ronaldo Rey va augmentar l'avantatge de RBT a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 137 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Alejandro Quevedo va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 87 de joc. Ángel Ganoya es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 4. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Uroš Milić de RBT va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ronaldo Rey de RBT amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.