Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731121903

Amistoso (Int., RC) 731121903 Información oficial sobre el partido 731121903 en Hattrick

24.04.2024 15:25:00

Etoile Rouge Versailles Alineación oficial del equipo 'Etoile Rouge Versailles' en el partido 3 - 5 MaiDireMai Alineación oficial del equipo 'MaiDireMai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Etoile Rouge Versailles Alineación oficial del equipo 'Etoile Rouge Versailles' en el partido 2 - 4 MaiDireMai Alineación oficial del equipo 'MaiDireMai' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,9 % 1,5 % 84,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Etoile Rouge Versailles

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Versailles va ser Timo Kaleva.
  • 111 Minuto 24 (Gol por el centro): Artur Costiou s'emportà una gran ovació del públic local al minut 24, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 102 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Ivan Sagarra de Versailles va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 3 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mourad Abderrahim de Versailles amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

MaiDireMai

Goles Goles

  • 163 Minuto 9 (Gol por la derecha): El jugador visitant Fabio Ingrassia va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 9 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): Herbert Gstöhl va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de MaiDireMai, Maximilian Bartelsen, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Passats 29 minuts de partit, MaiDireMai es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Saro Brillante es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Franco Maria Murrad va augmentar l'avantatge de MaiDireMai a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, Eduard Quesada va augmentar l'avantatge de MaiDireMai a 3 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Rodebert Waar després de 31 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Vicente Fuentes va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Fabio Ingrassia es va quedar sol davant del porter, al minut 64. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Després de 66 minuts, Salomón Orozco va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Vicente Fuentes va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 216 Minuto 90 (Ocasión evento especial rápido + pase): Eduard Quesada va marxar per velocitat al minut 90 i va fer una passada de la mort a Saro Brillante, però aquest va fallar.