Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731121403

Amistoso (Int.) 731121403 Información oficial sobre el partido 731121403 en Hattrick

24.04.2024 15:20:00

spi51 Alineación oficial del equipo 'spi51' en el partido 5 - 2 Cuneo All Stars Alineación oficial del equipo 'Cuneo All Stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
spi51 Alineación oficial del equipo 'spi51' en el partido 3 - 1 Cuneo All Stars Alineación oficial del equipo 'Cuneo All Stars' en el partido
Tiene suerte 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

spi51

Goles Goles

  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del spi51 s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jozef Mucka que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 28 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 113 Minuto 62 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al spi51 una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Tudor Holom, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 62.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 els aficionats van embogir quan en Pierpaolo Catullo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de spi51.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Pierpaolo Catullo es va introduir dins la defensa central al minut 80, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Luigi Antonio Storani va incrementar l'avantatge de spi51 amb el 5 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Alemayehu Andoh va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 32 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Manuel Machado, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bogusław Sawka de spi51 va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Cuneo All Stars

Goles Goles

  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): Jan Boksa va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Cuneo, Gigio Corvese, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): Amb 34 minuts jugats, Gigio Corvese de Cuneo va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 31 (Ocasión de falta): El Cuneo va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 31 amb un llançament de falta perillós. En Cassio Ferla però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 250 Minuto 83 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Cuneo van pujar a rematar. Però en Cassio Ferla la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.