Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731121258

Amistoso (Int.) 731121258 Información oficial sobre el partido 731121258 en Hattrick

23.04.2024 19:25:00

FK Rimavské Janovce 99 Alineación oficial del equipo 'FK Rimavské Janovce 99' en el partido 5 - 1 Borussia Heidenheim Alineación oficial del equipo 'Borussia Heidenheim' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FK Rimavské Janovce 99 Alineación oficial del equipo 'FK Rimavské Janovce 99' en el partido 3 - 0 Borussia Heidenheim Alineación oficial del equipo 'Borussia Heidenheim' en el partido
Tiene suerte 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Rimavské Janovce 99

Goles Goles

  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els jugadors del Rimavské amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 30, deixant Santiago Orellana en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Rimavské prenia la batuta de l'encontre al minut 33, quan en Santiago Orellana va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Rimavské van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Antonius Lannergren va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 57 (Gol de penalti): Leandro Vallejos va augmentar la diferència de Rimavské a 4 - 1 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Rimavské va aconseguir el 5 - 1 quan Santiago Orellana va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Rimavské va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Santiago Orellana en un 1 contra 1 amb el porter Jerko Berc, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Mohd Safee Mohd Anas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jerko Berc va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Antonius Lannergren, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Santiago Orellana va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Leandro Vallejos de Rimavské va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Borussia Heidenheim

Goles Goles

  • 118 Minuto 15 (Gol evento especial córner peinado): Heidenheim va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Kauê Boiadeiro, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Alexander Brandenstein que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.