Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731121161

Amistoso (Int., RC) 731121161 Información oficial sobre el partido 731121161 en Hattrick

23.04.2024 19:20:00

Associazione Calcio Picchia Alineación oficial del equipo 'Associazione Calcio Picchia' en el partido 0 - 4 Karamba Karacho Alineación oficial del equipo 'Karamba Karacho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Associazione Calcio Picchia Alineación oficial del equipo 'Associazione Calcio Picchia' en el partido 0 - 2 Karamba Karacho Alineación oficial del equipo 'Karamba Karacho' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Associazione Calcio Picchia

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Fynn Apel va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Pancrazio Carbonara rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joelzinho Souza Filho.

Karamba Karacho

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Karamba prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Sergio Alcarria.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, Sergio Alcarria va augmentar l'avantatge de Karamba a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al 35 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Karamba augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Paul Listerscheid es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Marco Reindl va ser l'anotador del 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Oluf Tölli, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 5 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Marco Reindl, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 79 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Karamba va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 215 Minuto 86 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Paul Listerscheid va rebre molts aplaudiments. Al minut 86 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Carl Joachim Angeln, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.