Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731121033

Amistoso (Int., RC) 731121033 Información oficial sobre el partido 731121033 en Hattrick

24.04.2024 18:05:00

Dziki Chorzów Stary Alineación oficial del equipo 'Dziki Chorzów Stary' en el partido 0 - 2 Alcúdia Town Alineación oficial del equipo 'Alcúdia Town' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dziki Chorzów Stary Alineación oficial del equipo 'Dziki Chorzów Stary' en el partido 2 - 1 Alcúdia Town Alineación oficial del equipo 'Alcúdia Town' en el partido
Tiene mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,8 % 16,0 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dziki Chorzów Stary

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Paweł Gałkiewicz va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El Chorzów va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Sławomir Domińczak la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Rubén Gortázar i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Chorzów, però el xut de Karol Kopciński va sortir bastant desviat.

Alcúdia Town

Goles Goles

  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 35 minuts quan Timo Werner va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Alcúdia.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al 71 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Alcúdia augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Juan Jesús Vuelva es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Alcúdia va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 10, quan Jung-Moon Cho va quedar-se sol davant el porter Adrian Majdanik, però aquest va poder aturar el xut.
  • 207 Minuto 23 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Alcúdia va ser a punt de marcar al minut 23, quan el seu jugador Alberto Saracco va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.