Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731120950

Amistoso (Int.) 731120950 Información oficial sobre el partido 731120950 en Hattrick

24.04.2024 08:15:00

SIVANA Alineación oficial del equipo 'SIVANA' en el partido 5 - 2 CS Polo pe Apa Alineación oficial del equipo 'CS Polo pe Apa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
SIVANA Alineación oficial del equipo 'SIVANA' en el partido 7 - 0 CS Polo pe Apa Alineación oficial del equipo 'CS Polo pe Apa' en el partido
Tiene mala suerte 6.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SIVANA

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a SIVANA va ser Sacha Finkers.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Alfredo Pangua, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a SIVANA.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, SIVANA va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Isidoro Ruscelli, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de SIVANA pel centre va donar un gran resultat: el gol de Dmytro Mokh va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sebastian Carpani va aprofitar per marcar el 5 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, Alfredo Pangua gairebé va marcar per a SIVANA des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El SIVANA ho intentava per la dreta per mitjà de Alfredo Pangua, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El jugador local Sebastian Carpani per poc que no incrementa el marcador al minut 53. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Laurenţiu Juncu va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 207 Minuto 83 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Dmytro Mokh va enviar un xut des de 40 metres al minut 83, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

CS Polo pe Apa

Goles Goles

  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): Daylon Stone va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Polo, al minut 38. El marcador va canviar a 2 - 1.
  • 152 Minuto 86 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 2 quan Daylon Stone va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 86 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en İlker Güner va entorpir al marcador d'en Martin Oană per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Martin Oană de Polo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.