Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731120947

Amistoso (Int.) 731120947 Información oficial sobre el partido 731120947 en Hattrick

24.04.2024 17:55:00

apoteoza przemocy Alineación oficial del equipo 'apoteoza przemocy' en el partido 5 - 1 CWKS MATARO Alineación oficial del equipo 'CWKS MATARO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
apoteoza przemocy Alineación oficial del equipo 'apoteoza przemocy' en el partido 5 - 2 CWKS MATARO Alineación oficial del equipo 'CWKS MATARO' en el partido
Tiene un resultado normal 5.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,5 % 1,7 % 14,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

apoteoza przemocy

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, Ryszard Gauza va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 124 Minuto 53 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 53 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Leoncio Quintanal. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de apoteoza pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alexiy Kosyrev va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a apoteoza i així augmentar el marcador a 4 - 1 als 79 minuts de joc. Mentre en Leoncio Quintanal el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): apoteoza va obtenir un penal al minut 90, que va llançar a la perfecció Leoncio Quintanal. 5 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40, Przemysław Szulakowski arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 230 Minuto 67 (Ocasión de falta): En Leoncio Quintanal es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 289 Minuto 68 (Ocasión evento especial): Ariel Ulczok va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 68, però no s'esperava que en Federico Garazatúa, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tadeusz Giez de apoteoza va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

CWKS MATARO

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 30, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Justo Fano es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Oswaldo Lascano es va quedar sol davant del porter, al minut 37. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.