Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731120799

Amistoso (Int., RC) 731120799 Información oficial sobre el partido 731120799 en Hattrick

24.04.2024 18:05:00

Jak oni strzelaja Alineación oficial del equipo 'Jak oni strzelaja' en el partido 7 - 8 Montgo team Alineación oficial del equipo 'Montgo team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Jak oni strzelaja Alineación oficial del equipo 'Jak oni strzelaja' en el partido 2 - 3 Montgo team Alineación oficial del equipo 'Montgo team' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 30,0 % 42,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jak oni strzelaja

Goles Goles

  • 124 Minuto 35 (Gol de penalti): Dodgers va posar-se per davant 2 - 1 al minut 35, quan Torbjørn Andersen va llançar una pena màxima perfectament.
  • 101 Minuto 65 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Strahinja Mavrić trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 3 - 4 encara permetia alguna esperança.
  • 190 Minuto 66 (Gol de falta): El David Balogun va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Dodgers. 4-4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Torbjørn Andersen va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Ricardo Perea va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en 吴 (Wu) 恩楠 (Ennan) va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Filip Zajas va estar a punt d'empatar per a Dodgers quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Ricardo Perea va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 113 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jouni Salonen de Dodgers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Jouni Salonen de Dodgers va executar el tir amb una gran tècnica posant el 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Victor Şuma anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 4 per a Dodgers.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Dodgers, Strahinja Mavrić, col·locà la pilota just a les mans d'en Ricardo Perea. El marcador: 6 - 5.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Udo Grahm de Dodgers és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 7 - 6.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): 吴 (Wu) 恩楠 (Ennan) de Dodgers va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 7 - 6.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Filip Zajas, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Ricardo Perea va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Dodgers i 7 - 7 al marcador.

Montgo team

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): El jugador de Montgo Seweryn Cięszczyk va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 15 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 109 Minuto 30 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Alberto Pérez Garzón després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Dodgers David Balogun, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 1.
  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 39 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Roberto Cándamo.
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Montgo prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Ivan Aldeguer.
  • 184 Minuto 60 (Gol de penalti): Passaven 60 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Roberto Cándamo va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Dragoş Jumanca per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 38, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Alberto Pérez Garzón va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Seweryn Cięszczyk quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 108 (Ocasión por la derecha): Kendrick Halbach va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Filip Abramowski, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 112 (Ocasión por la izquierda): Juan Manuel Pérez Garzón va marcar al minut 112 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Montgo Einar Sagbakken va intentar enganyar Filip Abramowski amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Montgo, Dragoş Jumanca, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Juan Manuel Pérez Garzón va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 6.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Alberto Pérez Garzón va xutar fora per a Montgo, el marcador es va quedar igual: 7 - 6, ja es veia a venir!
  • 057 Minuto 130 (Penalti marcado (nervioso)): A en Ricardo Perea de Montgo li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Filip Abramowski posant el 7 - 7 a l'electrònic.
  • 055 Minuto 132 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Roberto Cabex va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Montgo a la tanda de penals: 7 - 8!