Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731120547

Amistoso 731120547 Información oficial sobre el partido 731120547 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

gamu Alineación oficial del equipo 'gamu' en el partido 5 - 2 DeNReLoaDeD Alineación oficial del equipo 'DeNReLoaDeD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
gamu Alineación oficial del equipo 'gamu' en el partido 3 - 4 DeNReLoaDeD Alineación oficial del equipo 'DeNReLoaDeD' en el partido
Tiene suerte 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 25,8 % 47,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gamu

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): gamu prenia la batuta de l'encontre al minut 9, quan en Miroslav Wojnar va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Bruno Guerinoni, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a gamu.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): gamu va aconseguir el 3 - 0 quan Jongmoon Soo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 130 Minuto 64 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Miroslav Wojnar va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 64 el resultat passava a ser de 4 - 0.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de gamu pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jader Socarrás va posar el 5 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alejandro Gutiérrez de gamu va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Max Dumermuth que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Jongmoon Soo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alfonso Vásquez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ramon Àngel Bantolrà de gamu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

DeNReLoaDeD

Goles Goles

  • 153 Minuto 71 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, DeNReLoaDeD seguien lluitant fins al final. Al minut 71, fruit d'aquests esforços, Milan Harazim va marcar el 4 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 151 Minuto 78 (Gol por el centro): Un mica després, Ángel del Pinar de DeNReLoaDeD va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de DeNReLoaDeD a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Adrian Samfira va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 251 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Adrian Samfira va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Pere Francesc Marés va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 79 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Pere Francesc Marés amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Tonio Cervone la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de DeNReLoaDeD havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.