Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731120310

Amistoso (Int.) 731120310 Información oficial sobre el partido 731120310 en Hattrick

24.04.2024 10:00:00

ferrari-boyz Alineación oficial del equipo 'ferrari-boyz' en el partido 5 - 0 Dinamo Garajau Alineación oficial del equipo 'Dinamo Garajau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ferrari-boyz Alineación oficial del equipo 'ferrari-boyz' en el partido 3 - 0 Dinamo Garajau Alineación oficial del equipo 'Dinamo Garajau' en el partido
Tiene suerte 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ferrari-boyz

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Garajau. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jay Wallace la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del ferrari-boyz es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 10.
  • 134 Minuto 20 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de ferrari-boyz al minut 20, que va llançar ajustat al pal en Danko Auce. 2 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. José Drakkar es va introduir dins la defensa central al minut 34, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del ferrari-boyz van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jay Wallace va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar José Drakkar, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a ferrari-boyz.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Gianluca Pagello gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Roshardi bin Jais va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Jay Wallace una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 90, però una magnífica aturada de Roshardi bin Jais va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Dinamo Garajau

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Garajau van sortir al contraatac al minut 78, però Daniel Barriga va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Israel Sebastiano de Garajau va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.