Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731120305

Amistoso (Int.) 731120305 Información oficial sobre el partido 731120305 en Hattrick

24.04.2024 17:20:00

FC Krumme Gurken Alineación oficial del equipo 'FC Krumme Gurken' en el partido 3 - 2 FC manuschka Alineación oficial del equipo 'FC manuschka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Krumme Gurken Alineación oficial del equipo 'FC Krumme Gurken' en el partido 2 - 3 FC manuschka Alineación oficial del equipo 'FC manuschka' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,7 % 46,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Krumme Gurken

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Krumme va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 28 Josh Dodemond va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Adrian-George Horbaniuc la va rematar Jack Welmers amb una magnífica volea que va fer pujar per a Krumme el 2 - 0.
  • 115 Minuto 74 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 74 minuts, Jack Welmers va superar per velocitat Koenraad Welbergen per posar el 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Bardolf Striegler va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Krumme se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 234 Minuto 35 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Jason Hamster va sortir molt desviat al minut 35.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Jack Welmers gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Henry Cappuccio va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Isaac Welmers de Krumme la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Josh Dodemond de Krumme amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 91, Brand-Jan Zadelhof de Krumme va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC manuschka

Goles Goles

  • 151 Minuto 57 (Gol por el centro): Un mica després, Michel Lanoye de manuschka va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 162 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 62 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Gabriele Defilippi de manuschka marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): En Gabriele Defilippi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 251 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 47, quan un error defensiu va deixar Ayawire Ortega completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 261 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 91 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ayawire Ortega va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.