Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731120138

Amistoso 731120138 Información oficial sobre el partido 731120138 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Diables Negres Alineación oficial del equipo 'Diables Negres' en el partido 6 - 4 Naranco FC Alineación oficial del equipo 'Naranco FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Diables Negres Alineación oficial del equipo 'Diables Negres' en el partido 6 - 1 Naranco FC Alineación oficial del equipo 'Naranco FC' en el partido
Tiene un resultado normal 6.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Diables Negres

Goles Goles

  • 114 Minuto 9 (Gol de penalti): Al minut 9, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Miguel Meléndez no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Marco Antonio Queralt va donar a DN un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 123 Minuto 47 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 47 gràcies a la jugada de Adrián Montoro, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 60 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar József Zollner, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del DN se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 60.
  • 134 Minuto 67 (Gol de penalti): Pablo Veloso va augmentar la diferència de DN a 5 - 3 des del punt de penal.
  • 115 Minuto 89 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): José María Gobantes no va poder aturar Pablo Veloso de DN, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 89 el 6 - 4.

Naranco FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): Naranco agafava avantatge al minut 5 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Omar Bensebbou amb mestria.
  • 163 Minuto 21 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 21. L'anotador per Naranco va ser Dimas Palafox Castro, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 163 Minuto 52 (Gol por la derecha): El jugador visitant Dimas Palafox Castro va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 52 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 152 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Dimas Palafox Castro va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 5 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Dimas Palafox Castro va fer una jugada per la banda esquerra, però Gilberto Milán va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roberto Lauria de Naranco va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Herminio de Rosita de Naranco va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.