Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731120136

Amistoso (Int., RC) 731120136 Información oficial sobre el partido 731120136 en Hattrick

24.04.2024 10:00:00

Zoldhagyma Alineación oficial del equipo 'Zoldhagyma' en el partido 1 - 5 FC Dirkie 04 Alineación oficial del equipo 'FC Dirkie 04' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Zoldhagyma Alineación oficial del equipo 'Zoldhagyma' en el partido 1 - 7 FC Dirkie 04 Alineación oficial del equipo 'FC Dirkie 04' en el partido
Tiene un resultado normal 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zoldhagyma

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Cristi Beţa de Zoldhagyma aconseguir un gol al minut 5 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Andrejs Krūmkalns gairebé va marcar per a Zoldhagyma des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Mirko Govi del Zoldhagyma ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 290 Minuto 43 (Ocasión de falta): En Giuseppino Palombi va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 240 Minuto 69 (Ocasión de contra de falta): Zoldhagyma van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 69 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Nevio Ciarlo no va ser gens encertat.
  • 239 Minuto 72 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Mirko Govi va servir per deixar enrere el gegant Miguel Landen al minut 72, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

FC Dirkie 04

Goles Goles

  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): Als 42 minuts de partit, Sisto Ricceri de Dirkie va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Passats 44 minuts de partit, Dirkie es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Sisto Ricceri es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 184 Minuto 49 (Gol de penalti): Dirkie va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Miguel Landen va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Marius Voldstedlund va augmentar l'avantatge de Dirkie a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, Dirkie va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jānis Čepāns, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): Sisto Ricceri quasi marca en una jugada assajada de córner que Albrecht Gover havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Dirkie va estar a punt d'empatar al 41 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Pietrick Damsma que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Pietrick Damsma quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Răzvan Armegioiu, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mathias Eckrich de Dirkie la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Pietrick Damsma de Dirkie va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.