Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731119840

Amistoso 731119840 Información oficial sobre el partido 731119840 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Torrero F.C Alineación oficial del equipo 'Torrero F.C' en el partido 1 - 1 Sui Panda Alineación oficial del equipo 'Sui Panda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Torrero F.C Alineación oficial del equipo 'Torrero F.C' en el partido 1 - 1 Sui Panda Alineación oficial del equipo 'Sui Panda' en el partido
Tiene un resultado normal 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,9 % 24,4 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torrero F.C

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Abel Lezaun va anar directament als peus de Petr Baláž que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Ivan Koudijs del Torrero ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 70 (Ocasión de falta): Amb 70 minuts disputats, Carlos Jiménez Pérez gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Lutz Hurm va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Torrero van sortir al contraatac al minut 83, però Carlos Jiménez Pérez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Jiménez Pérez de Torrero amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sui Panda

Goles Goles

  • 163 Minuto 63 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 63 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Atash Ghashghaeian.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52 Charly Balon va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Marco Antonio Rio Garcia va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Edmundo Guillot va marcar al minut 82 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adrian Pescaru.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sigi Schertz de Panda la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.