Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731119772

Amistoso (Int.) 731119772 Información oficial sobre el partido 731119772 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Locomotronix F.C Alineación oficial del equipo 'Locomotronix F.C' en el partido 2 - 3 Warehouse United Alineación oficial del equipo 'Warehouse United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Locomotronix F.C Alineación oficial del equipo 'Locomotronix F.C' en el partido 3 - 1 Warehouse United Alineación oficial del equipo 'Warehouse United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Locomotronix F.C

Goles Goles

  • 103 Minuto 29 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Antenor Bonxe va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 101 Minuto 37 (Gol por el centro): José María Urtaran de Locomotronix va demostrar les seves habilitats al minut 37 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Shoho 'Marathon Man' Dinka va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Locomotronix se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, Tan Loong Ming va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Locomotronix enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Locomotronix Gleyzer Espinosa quasi va assolir l'empat al minut 56 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Juan Martín García va estar a punt de marcar al minut 61 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Víctor castelló va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 62, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José María Urtaran de Locomotronix es va emportar una amonestació al minut 10 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge 'La roca' Santos de Locomotronix va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Warehouse United

Goles Goles

  • 140 Minuto 6 (Gol de contra de falta): El porter de Warehouse va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Petr Jursík va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 183 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al 18 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Warehouse augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Fernando Serrano es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 115 Minuto 36 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Thijs De Caluwé era molt més ràpid que el defensa Francisco Tobalina. Al minut 36, el jugador de Warehouse va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 3 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Basilio Capriglia va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Gleyzer Espinosa. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Mohammad Azampour es va quedar sol davant del porter, al minut 42. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Manuel Willinger de Warehouse va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.