Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731119651

Amistoso (Int., RC) 731119651 Información oficial sobre el partido 731119651 en Hattrick

23.04.2024 19:30:00

FC Željezničar 2008 Alineación oficial del equipo 'FC Željezničar 2008' en el partido 3 - 1 Bangkoks Busfrön Alineación oficial del equipo 'Bangkoks Busfrön' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Željezničar 2008 Alineación oficial del equipo 'FC Željezničar 2008' en el partido 3 - 0 Bangkoks Busfrön Alineación oficial del equipo 'Bangkoks Busfrön' en el partido
Tiene un resultado normal 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Željezničar 2008

Goles Goles

  • 124 Minuto 26 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 26 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Maciej Zapaśnik. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): Željo va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 50 Camillo Zonarelli va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Željo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Mihai Aliman va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mario Rauff de Željo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Željo va estar a punt de posar-se per davant al minut 39 però Antoine Zieren va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Darren Siegler va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Mihai Aliman del Željo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Mihai Aliman es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El jugador local Adem 'Legenda' Kunalić per poc que no incrementa el marcador al minut 70. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Rachan 'Stridskämpen' Sowatee va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Bangkoks Busfrön

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): El busfröna era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Jedsada 'Ingenjören' Sukjai va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Godot 'Görtler' Hanipal de busfröna va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.