Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731119516

Amistoso (Int.) 731119516 Información oficial sobre el partido 731119516 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Princes of the Universe Alineación oficial del equipo 'Princes of the Universe' en el partido 3 - 2 BRUGALETTI Alineación oficial del equipo 'BRUGALETTI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Princes of the Universe Alineación oficial del equipo 'Princes of the Universe' en el partido 1 - 1 BRUGALETTI Alineación oficial del equipo 'BRUGALETTI' en el partido
Tiene suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,0 % 40,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Princes of the Universe

Goles Goles

  • 137 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Federico Cazzaro la va convertir en gol amb un remat de cap en Facundo Higuero tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 28 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.
  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Princes of s'avançava al marcador al minut 37, després d'un rebot que va caçar en Facundo Higuero per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 70 gràcies a la jugada de Bernardo San Millan, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 12 (Ocasión de falta): En Genís Cosín es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juan Navío va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Princes of va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Facundo Higuero en un 1 contra 1 amb el porter Jacinto Bota, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 237 Minuto 66 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Juan Navío va fer al minut 66 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Genís Cosín, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 83 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Bernardo San Millan, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bernardo San Millan es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

BRUGALETTI

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): Amb 18 minuts jugats, Alfeu Dias de BRUGALETTI va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): BRUGALETTI van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 40, quan Paolo Uldanck va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Carlos Vilallonga va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Héctor Tenarre va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Cassio Roperto que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): BRUGALETTI va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Héctor Tenarre va desviar el xut final de Ondřej Barčák després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alfeu Dias ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): George De Backere va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.