Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731119417

Amistoso (Int.) 731119417 Información oficial sobre el partido 731119417 en Hattrick

24.04.2024 09:30:00

Turbienen Alineación oficial del equipo 'Turbienen' en el partido 2 - 7 Athletic Salamanca Alineación oficial del equipo 'Athletic Salamanca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Turbienen Alineación oficial del equipo 'Turbienen' en el partido 0 - 8 Athletic Salamanca Alineación oficial del equipo 'Athletic Salamanca' en el partido
Tiene suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Turbienen

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Martin Singer va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de TBienen.
  • 103 Minuto 70 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de TBienen per la dreta va donar com a resultat un gol de Kjell-Arne Helling al minut 70 que reduïa la distància a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Mario Sahin no va entrar per centímetres.

Athletic Salamanca

Goles Goles

  • 163 Minuto 13 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 13. L'anotador per Salamanca va ser Juan Pedro Barro, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 24, quan Marcos Nogales va posar els visitants Salamanca per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 116 Minuto 30 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 30 minuts quan Sergio Pinto va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Ignacio Orozco Martel, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 3.
  • 184 Minuto 76 (Gol de penalti): Passaven 76 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Ignacio Orozco Martel va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, un xut de Juan Pedro Barro des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 184 Minuto 85 (Gol de penalti): Salamanca va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 2 - 6, quan Ignacio Orozco Martel va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Al minut 91, els visitants es van col·locar 2 - 7 per sobre quan Marc Matabosch va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Salamanca va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Sergio Timón va sortir per sobre el travesser.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Roberto Zahonero va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 67, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.