Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731119305

Amistoso (Int.) 731119305 Información oficial sobre el partido 731119305 en Hattrick

23.04.2024 19:15:00

AtleticoBetlemme Alineación oficial del equipo 'AtleticoBetlemme' en el partido 5 - 1 r23r4t5etfvb Alineación oficial del equipo 'r23r4t5etfvb' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
AtleticoBetlemme Alineación oficial del equipo 'AtleticoBetlemme' en el partido 9 - 0 r23r4t5etfvb Alineación oficial del equipo 'r23r4t5etfvb' en el partido
Es un cenizo 9.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AtleticoBetlemme

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Passats 11 minuts, Henkjan Bogaers, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. AtleticoBetlemme es posava per davant!
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Henkjan Bogaers es va introduir dins la defensa central al minut 23, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Toke Malmgren va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de AtleticoBetlemme pel centre va donar un gran resultat: el gol de Willhelm Bienek va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): AtleticoBetlemme va augmentar la diferència quan Argiris Kapernekas no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): AtleticoBetlemme va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Xavier Rouillon va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Stef Hofland va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 230 Minuto 41 (Ocasión de falta): En Toke Malmgren es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 90 quan Henkjan Bogaers de AtleticoBetlemme gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Gabi Dadon de AtleticoBetlemme va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gabi Dadon es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

r23r4t5etfvb

Goles Goles

  • 152 Minuto 82 (Gol por la izquierda): wfearsdfv va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 1 quan Dietrich Nadori va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ursin Kittinger de wfearsdfv amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.