Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731119201

Amistoso (Int.) 731119201 Información oficial sobre el partido 731119201 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Athletik Alineación oficial del equipo 'Athletik' en el partido 4 - 2 Young Boys Heule Alineación oficial del equipo 'Young Boys Heule' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Athletik Alineación oficial del equipo 'Athletik' en el partido 2 - 1 Young Boys Heule Alineación oficial del equipo 'Young Boys Heule' en el partido
Tiene suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletik

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Joaquín Ramírez va donar a Athletik un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Athletik va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Felipe Esquerdo des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Amb 40 minuts jugats, en Daniel Lannerér va augmentar l'avantatge de Athletik a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 44 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Daniel Lannerér, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Joaquín Ramírez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 44, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Martín Castello gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Lancelot Sénicourt va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Young Boys Heule

Goles Goles

  • 125 Minuto 47 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Nigel Bourne va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 4 - 0.
  • 152 Minuto 73 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 1 quan Nigel Bourne va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 73 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 151 Minuto 90 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 90 del partit, anotant el 4 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar François-Régis Crevits.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Young va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 43, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Paolo Smoraldi.
  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Marcellin Douteau va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Otili Andonegi no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Paolo Smoraldi va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nigel Bourne de Young va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Paolo Smoraldi de Young va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.