Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731119200

Amistoso (Int., RC) 731119200 Información oficial sobre el partido 731119200 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Cardedeu FC Alineación oficial del equipo 'Cardedeu FC' en el partido 4 - 2 Sjonnie & Barry FC Alineación oficial del equipo 'Sjonnie & Barry FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Cardedeu FC Alineación oficial del equipo 'Cardedeu FC' en el partido 5 - 2 Sjonnie & Barry FC Alineación oficial del equipo 'Sjonnie & Barry FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,7 % 0,6 % 9,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cardedeu FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Corria el minut 15 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Vicente Castrovido, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Cardedeu va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Adam Mugurutza progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Cardedeu van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Aldo Utrera va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 130 Minuto 57 (Gol de falta): Als 57 minuts, Gonzalo Villalaúd va ampliar l'avantatge de Cardedeu amb un 4 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 16 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Vicente Castrovido per la seva rapidesa. Al minut 16 va intentar marxar per velocitat d'en Ernesto Rancón, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 207 Minuto 52 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de José Gadéas de Cardedeu no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vicente Castrovido de Cardedeu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sjonnie & Barry FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23, Sjonnie va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Daniel Francí va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 151 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 els aficionats de Sjonnie van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Rodney Volders va anotar el 4 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 Kilián Somogyi va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Alejandro Planas va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Etienne Ader va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Aron Huijzer de Sjonnie va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.