Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731119130

Amistoso (Int.) 731119130 Información oficial sobre el partido 731119130 en Hattrick

23.04.2024 19:15:00

Kiwiwi United Alineación oficial del equipo 'Kiwiwi United' en el partido 0 - 1 Medžiai FK Alineación oficial del equipo 'Medžiai FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kiwiwi United Alineación oficial del equipo 'Kiwiwi United' en el partido 1 - 1 Medžiai FK Alineación oficial del equipo 'Medžiai FK' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,2 % 34,4 % 28,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kiwiwi United

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Tommi Kivinen de Kiwiwi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antony Old de Kiwiwi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Medžiai FK

Goles Goles

  • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Ariel Matías Lombardi sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Narvydas Jučas que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Kiwiwi. La jugada d'estratègia del Medžiai per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Dovas Ardulevičius va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Henri Mätinki es va comportar com un juvenil al minut 38 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Medžiai quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Almonas Sperskaitis va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Medžiai va anar a parar a la dreta de l'atac on en Valerijonas Rybikovas, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Dovas Ardulevičius, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Dovas Ardulevičius va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.